Khas buat perokok tegar yg dah berkali-kali gagal berhenti merokok

Kini anda dijamin berhenti merokok dalam masa 7 hari atau 100% wang anda dikembalikan.

Berkesan | Selamat | Berpatutan

Secara purata, seorang perokok ada niat dan cubaan berhenti merokok sekurang-kurangnya 3x seumur hidup mereka.

Tapi, 80 % akan gagal

Cuba anda jawab dengan jujur!

Adakah Anda Masih Hadapi Masalah Ini?

Rasa tak confident sebab bau asap rokok melekat pada mulut & baju. Balik rumah pun tak boleh terus peluk anak isteri. 

Risau anak isteri terkena masalah paru-paru secondhand smoker akibat terrr tersedut asap rokok anda sendiri.

Rasa leceh nak hisap vape sebab selalu nak kena recoil dan tukar kapas. Sampai anak sendiri pun tegur “abah buat apa tu?”.

Jika anda jawab “Ya” kepada salah satu drpd masalah diatas

Jangan Risau!

Kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan

nanoSTIX adalah Tobacco Replacement Device (TRD) dengan teknologi nanoNICOTINE yang terbukti berkesan menjadi pengganti kepada rokok tembakau serta menghilangkan ketagihan merokok dalam masa kurang 7 hari. 

Lihat video ini untuk tahu lebih lanjut mengenai nanoSTIX

Direka Dengan Teknologi Terkini

nanoSTIX terbukti 95% lebih selamat berbanding rokok tembakau.

Video ujian yang dilakukan oleh Public Health England pada 2018

nanoSTIX lebih selamat kerana tidak mempunyai pembakaran kertas dan tembakau yang masuk ke dalam paru-paru

“Wow! Menarik nanoSTIX ni. Tapi saya mcm tak pernah dengar pun brand ni? Betul ke nanoSTIX ni ramai orang guna?”

nanoSTIX mudah didapati dengan lebih 655 tempat jualan seluruh Malaysia

Sehingga Kini nanoSTIX Telah Membantu Lebih 433,584 Rakyat Malaysia Berhenti Merokok

Jom Tengok Sendiri Result & Testimoni Dibawah Ini..

“I merokok daripada usia 24, dah 5 tahun setengah. Tapi sekarang I tak cari cigarettes dah. Kalau orang bagi rokok free pun, it’s okay I tak nak.”
“Sale beli flavour Hazelnut Coffee. Itu memang effect gila dekat tekak, seminggu tu mmg takde merokok dah. Memang nanoSTIX je”
“Saya sudah 25 tahun merokok, dah cuba dah nak berhenti tapi tak berjaya jugak. Lepas rasa nanoSTIX ni perghh mcm rasa hisap rokok
“Sebagai pemandu e-hailling masalah utama saya bila nak pick up customer, bau rokok habis bau satu kereta. Nanostix ni dapat selesaikan masalah saya.”
“Vape, rokok gulung semua saya dah cuba tapi still hisap rokok sebab ada tembakau. Nanostix ni rasa heavy dia macam rokok biasa, tapi tak rasa mcm tar terbakar.”
“Saya sudah 25 tahun merokok, dah cuba dah nak berhenti tapi tak berjaya jugak. Lepas rasa nanoSTIX ni perghh mcm rasa hisap rokok

Anda Sangat Bertuah Jika Terus Dapatkan Hari Ini!

Jika anda order sekarang, kami akan berikan 4 BONUS khas

Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda DAFTAR SEKARANG​

Jumlah Keseluruhan Bonus

RM 92

Jadi Berapa Harga nanoSTIX ini?

Harga 1 Set nanoSTIX Starter Pack adalah..

RM148

Dengan pelaburan serendah RM148 anda boleh capai nikmat hidup bebas rokok tembakau.

Tapi..

Sebab kami betul-betul nak bantu anda bebas rokok.

kami nak beri 36% diskaun khas untuk anda HARI INI!

Bukan
Tapi hanya

RM94

Harga 1 Set nanoSTIX Starter Pack

Untuk maklumat lebih lanjut sila rujuk info promosi dibawah.

Pakej nanoSTIX Starter Pack

RM94

Harga 1 Set nanoSTIX Starter Pack

Tawaran bonus tamat dalam masa 23 jam 30 minit

Hours
Minutes
Seconds

Tekan butang diatas untuk mula menempah set percubaan

Anda Masih Rasa Ragu-ragu?

Anda mungkin terfikir..

“What if saya dah beli nanoSTIX tapi tak puas hati sebab saya masih lagi ketagih merokok?”

Jangan risau!

Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima BAYARAN jika produk ini TAK BERKESAN untuk buat anda berhenti merokok.

Oleh sebab itu kami tawarkan :

Jika dalam tempoh 7 hari selepas gunakan nanoSTIX tapi anda masih ketagih dan tak dapat berhenti merokok, wang anda 100% akan dikembalikan tanpa banyak soal.

Ini Jaminan Terbaik Kami Untuk Anda!

Jangan Cuba Tangguh Lagi

Makin lama anda bertangguh, makin tinggi risiko serangan mengejut Kanser & Sakit Jantung!

Jangan tunggu sehingga dah terlambat baru nak ambil tindakan.

Ramai yang rasa mereka tak tak kisah pun hisap rokok sampai bila-bila, sebab katanya..

“atok nenek aku elok je hisap rokok sampai tua, sihat je aku tengok”

Namun, ramai yg akhirnya terkejut beruk bila tiba-tiba disahkan menghisap kanser paru-paru atau terkena serangan sakit jantung.

Oleh sebab itu kami merayu pada anda untuk cari jalan penyelesaian.

Jangan tangguh lagi!

Mencegah lebih baik drpd merawat.

InsyaAllah dengan menggunakan nonSTIX ini, anda akan 95% lebih selamat.

Tekan butang diatas untuk mula menempah set percubaan

“Psstt.. Jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? 1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat tindakkan ini sebagai satu perkara paling bijak anda buat untuk mula berhenti merokok!”

Copyright 2021 @ nanoSTIX

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Copyright 2020 All Rights Reserved.